2020 Yılında Görükle Emlak Piyasasına Genel Bakış

2020 Yılında Görükle Emlak Piyasasına Genel Bakış

  • Kategori: Genel
  • Yorum Yok

Emlak piyasası oldukça geniş bir piyasadır. Satılan konut sayıları son zamanda hızlı bir artış gösteriyor. Metrekareye düşen konut sayısı artarken aynı zamanda konut fiyatları da artıyor. Fiyat değişikliklerini ve piyasa durumunu yakından takip edebilmek için de site güvenilir bir hizmet veriyor. Görükle satış fiyatlarına bakıldığı zaman genel olarak bir artış mevcut bulunuyor. Bursa’nın yüksek sosyal çevresine sahip olan Görükle yaklaşık olarak 23 bin nüfusa sahip. Piyasayı oldukça yakından takip eden site son verileri güncel olarak paylaşıyor. En güzel konut alım satımı, kira ve piyasa çözümlemesi sunuyor.

Görükle Emlak Piyasasında Son Durum

Site en güncel verileri içerisinde barındırıyor ve kullanıcılarına sunuyor. İncelemeler sonucunda Görükle emlak piyasasına genel bakış olarak araştırma yapıldığında; emlak satışları %4’e yakın bir artış gösteriyor. Kiralık olan konut fiyatları yaklaşık 2500 TL civarında oluyor. Bunun yanı sıra satılık ev fiyatları da 150 bin ile 350 bin arasında değişiklik gösteriyor. Bu rakamlar ortalama rakamlar olduğu için az da olsa değişiklik gösterebiliyor. Ancak site gerçeğe en uygun şekilde araştırma yaparak fiyat bilgisini kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Sitenin Hizmetleri

Web sitesi mobil cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor, bu sayede sadece bilgisayar ile değil telefonla birlikte de araştırma yapma imkanı elde ediliyor. Sadece evde değil her yerde 7 gün 24 saat hizmet alınıyor.

  • Site haftanın her günü ve her saat aktif olarak hizmet veriyor.
  • Emlak piyasaları hakkında son güncel verileri paylaşıyor.
  • Bölge raporlarını eksiksiz düzenliyor.
  • Bölgelerin sosyal ve ekonomik yapı durumlarını gösteriyor.
  • Satılık ya da kiralık daire, yazlık, villa, çiftlik evi, rezidans, müstakil ev, prefabrik ev fiyatları ve güncel projeleri hakkında bilgi veriyor.
  • Fiyat performanslarını ölçüyor.
  • Geri dönüş analizlerini hesaplıyor.
  • Konut projeleri, kentsel dönüşümler hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlıyor.
  • Kiracılara, ev satın alacaklara çeşitli tüyolar veriyor.
  • Bir kira sözleşmesinin püf noktalarına değiniyor.

Şimdiye kadar pek çok hizmeti aynı anda veren site her geçen gün emlak piyasaları konusunda kendini geliştiriyor. Gün geçtikçe daha kalabalık bir kitleye ulaşılıyor. Emlak piyasaları konusunda güncel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Sitenin güçlü altyapısı sayesinde birden fazla kullanıcıya sorunsuz şekilde hizmet veriyor. Akıcı bir hıza sahip olan sitede kolaylıkla piyasa hakkında bilgi alınabiliyor.

Bölgedeki Emlak Piyasası

Bölgedeki emlak piyasası hızla gelişim gösterirken konut fiyatları da aynı hızla artmaya devam ediyor. Güncel emlak piyasası hakkında bilgi almak isteyen kullanıcılar için site kaliteli bir hizmet sunuyor. Kullanıcılar sitede gönül rahatlığı ile arama yapıyor ve istedikleri bilgiye ulaşabiliyor. Güncel piyasa durumu hakkında gerçek bilgiler elde ediyorlar. Bu sayede de kendilerine en uygun bölgeyi ve evi seçme olanağını yakalıyorlar.

Paylaş :

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aradığınız gayrimenkulü bulamadınız mı ?

Telefonunuzu bırakın sizi arayalım. Aradığınız gayrimenkulü size kısa sürede bulalım.

© 2020 İşimiz Gayrimenkul | Tüm hakları saklıdır.